keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen


Ensimmäisenä haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa uutta vuotta 2013! ♥ Toivottavasti teillä oli kiva vuodenvaihde, otitte sitten chillisti himassa tai vähän vähemmän chillisti jossain kemuissa :) Meidän uudenvuoden biletti oli rankka mutta sitäkin helmempi, ja siitä kuulette lisää sit ihan erillisessä postauksessa.

Pistetään tää vuosi käyntiin maailman ihanimmalla biisillä, johon liittyy miljoona rakasta muistoa viime vuodelta, ja joka on lähiaikoina soinu meillä repeatilla enemmän ku laki sallii. Eikä tähän näköjään vaan voi kyllästyä. ♥

ATB & DASH BERLIN - APOLLO ROAD


Tää on taas se aika vuodesta, kun moni lupailee satalasissa et "tänävuonna laihdutan" ja "tänävuonna oon selvinpäin" ja "tänävuonna sitä sun tätä", ja sit viimeistään kolmen viikon päästä ne itkee että "yhyy en onnistunu, teki mieli pitsaa" tai sit näät ne hirveessä kuosissa jossain bileissä.

On tietysti hyvä, että edes yrittää parantaa elämäntapojaan, mutta mun mielestä on ihan äärettömän noloa uhota julkisesti kovaan ääneen, miten aikoo nyt tehdä niin ja näin, ja sit pitää ne lupaukset tasan siihen asti kun ekan kerran tekee mieli.

Noita lupauksia tehdessä pitäis hyväksyä se fakta, että niiden pitäminen ei tuu olemaan helppoa ja kivaa. Jos se olis helppoa, sä olisit onnistunu siinä jo. Ja sit kun niitä vaikeuksia tulee vastaan, sä kelaat että "okei, tää on kurjaa, mutta ei tän kuulukaan olla kivaa", etkä lannistu ja luovuta vaan siks, että joudutkin tekemään töitä sen onnistumisen eteen. 

Toinen juttu mikä pitäis hyväksyä, on se että aina ei vaan voi tehdä sitä mitä tekis mieli. Niitä mielitekoja nimittäin tulee ihan varmasti, ja niistä kieltäytyminen tulee olemaan välillä yhtä helvettiä, mutta jos sä aiot onnistua, sä et voi mennä niiden mukaan. Suurin osa lupauksista kaatuu siihen että jengi on tottunu antamaan itelleen kaiken periks. "Mutku mun teki mieli" ei oo mikään selitys.

Jokaisen pitäis muistaa, että se kaikki on oikeesti susta itsestä kiinni! Sä itse teet päätökset elämässäs - sä itse päätät mitä laitat suuhus, sä itse päätät ootko selvinpäin vai et, sä itse päätät joko onnistua tai epäonnistua. Ihan liian moni selittelee vaan et "emmä voi tälle mitään, emmä voi mitään sille et mun on pakko syödä päivässä vähintään sipsipussi ja suklaalevy", eikä ota vastuuta mistään. Niin kauan kun hokee itelleen että "emmä voi tälle mitään", ei varmasti tuukaan onnistumaan missään.

Lopeta yrittäminen ja päätä sen sijaan onnistua. Jos asenne on alusta alkaen tyyliä "katotaan onnistuuks tää tällä kertaa", niin ei varmaan tuu onnistumaan. Ja mistä sitä itsekuria sitten saa? Yllätys yllätys, sekin on pelkästään susta itsestä kiinni. Jos sä vaan haluat sitä tavotettas tarpeeksi, sä onnistut kyllä. Itsekuri syntyy pelkästään siitä, että päättää jotain ja pitää sen, ja sisäistää nää tän postauksen asiat. Siihen ei vaadita mitään sen kummempia taikatemppuja tai ihmeitä, ja sillä sun ihailemalla onnistujalla on todennäkösesti ollu aikasemmin ihan yhtä huono itsekuri, kun sulla.

Mä tiedän mistä mä puhun. Mä nimittäin lupasin viime vuonna, että lopetan jokapäiväisen herkuttelun ja alan syödä terveellisesti, ja mä todella pidin sen lupauksen ihan loppuun saakka. Olikse helppoa? Ei. Olikse kivaa? No ei todellakaan. Mut se oli kaiken sen kärsimyksen arvosta, koska mä voin nyt niin paljon paremmin.

Tohon päätökseen saakka mulla oli just se kuuluisa maailman surkein selkäranka ja maailman olemattomin itsekuri, mutta kas kummaa, molempia rupes löytymään, kun vaan halus tarpeeks. Lisäks toi päätös oli mulle erityisen vaikea, koska mä rakastan ruokaa ja herkkuja siihen pisteeseen asti, että oon ollu niistä todella riippuvainen. Mä voisin suurinpiirtein elää pelkillä juustonaksuilla, mutta tavotteensa saavuttaakseen on joistain asioista joskus vaan luovuttava. Mä haluan syödä terveellisesti, joten se tarkottaa sitä että mä en voi syödä kahta pussia juustonaksuja päivässä. Valintojen maailma.

Ja millä ihmeen keinolla mä sitten onnistuin? Mä yksinkertaisesti muutin ajattelutapaani. Stop saying I can't. You can. You just choose not to.

Tänä vuonna mun lupaus onkin että keep doing the good work, eli aion jatkaa terveellisesti safkaamista ja kohtuudella herkuttelun opettelemista. Lisäksi lupaan harrastaa enemmän liikuntaa, vaikka kuinka vihaan sitä. Meinasin sanoa tähän loppuun että toivottavasti tekin onnistutte pitämään lupauksenne, mutta sanonkin sen sijaan että te onnistutte jos haluutte onnistua!

133 kommenttia :

 1. puhut niin asiaa ! mä kans viime vuonna tein lupauksen, että pesen hampaat joka päivä 2 kertaa päivässä (koska olin ennen tosi laiska pesee iltasin), ellei tuu mitää järkyttäviä esteitä ja kans pidin kiinni siitä lupauksesta ! jokaisen bileillan jälkeen pesin hampaat, vaikka se sänky kuinka houkutteli :)

  VastaaPoista
 2. Tee joskus lisää tämmösiä tekstejä, tää oli hyvä! Toi ajattelutapa pitää munkin tulevana vuonna omaksua. :D Ja myös se, että jos repsahduksia tulee, niin ei saa lyödä heti hanskoja tiskiin vaan jatkaa siitä mihin jäätiin. Eihän sen lupauksen tarvitse olla ihan niin jyrkästi "kaikki tai ei mitään" - kunhan pysyy kiinni siinä ajatuksessa että niitä repsahduksia tietenkin vältetään viimeiseen asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, jos joskus on tarpeeks sanottavaa jostain asiasta, niin sitten :D

   Toi on tosi hyvä pointti, että se yks repsahdus ei pilaa kaikkea työtä, eikä se oo mikään syy lopettaa! Se on vaan hidaste, ei este :)

   Poista
 3. Puhut asiaa, tosi kiva postaus! ihanaa et oot alkanu taas postailla useemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät! :)

   Poista
  2. Satuin selaamaan vanhoja postauksiasi ja tästä mieleen tuli heti kysymys:
   "Miten nyt näin parin kk päästä kertoisit olostasi ja tuloksista?".

   Pääsitkö siihen mihin toivoit ja oletko voinut paremmin tämän päätöksen
   seurauksena?

   Toivon että näin on vaikka itse ammatilaisena rivien välistä muuta
   pelkään näkeväni.

   Toivon että voit hyvin!
   Kaikkea hyvää vuoteesi ja vaikka et tätä tarvitsisi tai haluaisi kuulla
   tuntemattomalta henkilöltä, haluan sen silti sanoa: huolehdihan
   itsestäsi.

   Poista
  3. Jäin miettimään, että ymmärsitköhän ton mun tekstin vähän väärin, kun puhut että "näin parin kk päästä"? :)

   Mähän kerroin tossa tosiaan, että aloitin tän terveellisemmin elämisen vuosi sitten, eli nyt siitä on jo vuosi ja muutama kuukausi, ja tämä tämän uudenvuoden lupaus oli vain jatkoa tälle aiemmalle :)

   Toisin sanoen olo ei juurikaan viimevuodesta ole muuttunut, se on edelleen huono silloin kun ne terveelliset elämäntavat unohtuu, ja hyvä silloin kun niiden mukaan jaksaa elää :)

   Huolehdin kyllä itsestäni, kiitos paljon että jaksat kantaa huolta vieraasta ihmisestä, minusta se on vain hienoa!

   Poista
 4. Tää oli niin asiallinen postaus! Ja toi biisi sopi jotenkin tohon tosi hyvi :D

  VastaaPoista
 5. Helkkarin hyvä lupaus! Vois itekin luvata, etten söis herkkuja nii usein, mutta tiiän että unohan sen lupauksen kuitenkin tai en pystyis pitämään sitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärä asenne! Pystyisit, jos tahtoisit tarpeeksi! :)

   Poista
  2. Miten voi näin motivoivan postauksen jälkeen kirjottaa tollasen kommentin :D Vähän asennetta!

   Poista
 6. Tosi hyvä postaus ! Ihanaa alkavaa vuotta sulle ja Villelle :)

  VastaaPoista
 7. Tosi fiksua tekstiä ! Ite just pyrin nyt oikeesti pitää kiinni niistä terveellisistä elämäntavoista, koska en vaan viihdy tämmöisessä kehossa mikä mulla nyt on. Onko sulla jotain hyviä terveellisiä reseptejä?:) Tuntuu että itellä aina ideat loppuu kesken ja ku menee nälkäsenä kauppaan ni ostaa sit kaikkee semmosta, mitä ei pitäis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Nooo ainoo resepti joka tulee tällee äkkiseltään mieleen on tonnikalakastike, johon tarvitaan purkki tonnikalaa (jonka syömisestä saan aina kauheet tunnontuskat kun tonnikalakannat on niin pahassa jamassa, että sen syömistä pitäs välttää), vähän sipulia, tomaattipyreetä ja ruokakermaa. Eli ensin kuullotetaan pannussa sipulit, sit laitetaan sekaan tonnikalat ja oman maun mukaan tomaattipyreetä, paistetaan hetki, ja sit laitetaan sekaan sen verran ruokakermaa, että saadaan halutun paksuista kastiketta. Ja taas paistetaan hetki.

   Superhelppoo, superhyvää ja superterveellistä ja protskupitosta.

   Mä oon tehny niin että suunnittelen etukäteen moneksikin päiväksi mitä syön, teen listan, ja ostan vaan ne safkat, jotka listassa lukee :)

   Tää vähentää myös sellasta turhaa syömistä ja napostelemista, jota muuten tulee helposti tehtyä päivänmittaan, ja josta kertyy uskomattoman helposti iso määrä lisäkaloreita, joita laihduttajalle ei sais tulla.

   Poista
  2. Ei hätää, purkkitonnikala ei ole oikeaa tonnikalaa. Purkkituna on kyllä tonnikalasukuista kalaa, muttei siis oikeaa tonnikalaa.

   Poista
  3. Purkkitonnikaloista löytyy kyllä sekä aitotonnikalalajeja, kuten valkotonnikala ja tongol, että niitä muita "ei oikeita" tonnikalalajeja, kuten skipjack.

   Ja noista just esimerkiks noi skipjack ja valkotonnikala on WWF:n keltasella listalla, eli niitä suositellaan käyttämään vaan harkitusti. Niille asioille pitäis tehdä jotain NYT, eikä vasta sitten kun ne joudutaan lisäämään punaselle listalle. Mihin ei mee kauaa, jos nykymeno jatkuu :(

   Tulipas huono omatunto nyt :(

   Poista
 8. Kaikki tässä postauksessa on ihan totta. Ja tuli sellanen fiilis että tänä vuonna saan pidettyä uuden vuoden lupauksesta kiinni ja laihdutan kesäksi, mikä on epäonnistunut 3viimesenä vuonna. Ja aina jos tekee mieli jotain hyvää, niin muistan noi sanat mitä tossa postauksessa luki !

  VastaaPoista
 9. Toisin sanoen, minä olen nolo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti voin kirjottaa tälläsen tekstin ens vuonna :D Minusta kiinni!

   Poista
  2. No hei, aika harvassa taitaa olla ne jotka on pitäny joka ikisen tekemänsä uudenvuodenlupauksen :D Pääasia on tietysti se, että ees yrittää! Se on kuitenkin jo askel parempaan.

   Mutta muru muista että sä VOIT, jos vaan tahdot! ♥ Lupaan tsempata sua sit kun alkaa tuntuun siltä että et voi :)

   Poista
 10. Puhuit niin asiaa, ehkä minäkin onnistun uuden vuoden lupaukseni kanssa tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku nyt lakkaat ajattelemasta että "ehkä minä onnistun", ja alat ajatella että "minä onnistun!" :) Jos ajattelee että "ehkä saatan onnistua", käy helposti niin, että sitä motivaatiota ei oo tarpeeksi, koska sillon ei tavallaan oo tehnyt sitä päätöstä onnistua, vaan antaa itselleen luvan epäonnistua.

   Poista
 11. Pitkästä aikaa pidempää postausta ja sisältö täyttä asiaa! Pisteet sulle :) Ja oot ihan oikeessa että vaikka ei tarviskaan esim. laihtua, niin jättämällä roskaruoan pois on paljon virkeempi ja parempi olo sekä fyysisesti että henkisesti. Kaikkee hyvää sulle vuoteen 2013, go girl! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ja tää onkin varmaan mun eka kunnollinen mielipidepostaus, joka siis sisältää muutakin kun hömppää :D Kiitos! :)

   Kaikkea hyvää sullekin! <3

   Poista
 12. Ihan huippu postaus! Tää saa oikeesti mut ajattelemaan, ja itekki marraskuussa päätin että alotan karkkilakon, ja syön vasta jouluaattona seuraavan kerran karkkia, ja mä pidin lupaukseni ja oon ite tosi ylpee siitä! Ja sitten kun oli se jouluaatto niin mun ei ees tehny mieli koko karkkia, aiemmin en oo pystyny olee syömättä karkkia pitkään aikaa, mut nyt pystyin koska mietin koko ajan että kyllä mä pystyn jos joku muu pystyy niin minäkin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mulla oli ihan sama sillon vuosi sitten, et alotin herkkulakon, vaikka ennen ajattelin että en ikinä pystyis. Ja sit pidinkin sitä varmaan puoli vuotta, ja sen jälkeenkin oon syönyt herkkuja vaan satunnaisesti, en usein :)

   Poista
 13. Oi kiitos paljon tästä !! Alotin nyt vuoden vaihtuessa vuoden karkkilakon ja kova tahdonvoima on päällä mutta sä sait kyllä tsempattua mua vielä sellaset 20 kertaa enemmän tällä kirjotuksella !:D pitänee laittaa tää google chromen suosikkeihin ja tulla lukemaan tää aina kun on vaikee hetki ;) kiitos paljon tästä ja hyvää uutta vuotta sulle !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hieno juttu, jos tästä vaan on apua! :)

   Poista
 14. Mää ostin just ihanan uikkarin, johon kyllä mahdun nytkin, mutta mun pitää pystyy kesällä menee se päällä biitsille sellasella fiiliksellä että ei nolota. Eli tää ei nyt tarkota mitään -5 kg juttuu vaan sellasta että oppisin olla ajattalematta "kattookohan noi mua pahasti, näytänkö läskiltä ton vieressä" :) Että mä oon hyvä just tälläsenä, terveenä, en oo malli mutta en mikään mursukaan.
  Go Opri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia on just se, että on itse tyytyväinen :)

   Poista
 15. Kiitos Opri<3! Olet niin ihana etteivät sanat riitä kertomaan!

  VastaaPoista
 16. tää oli ihan loistava postaus! toi on nimittäin niin totta. mä päätin marraskuussa, että herkkuja saa syödä vaan viikonloppusin, viikolla syön terveellisesti. pysyinkin siinä joulukuun loppuun asti, silloin rupes lipsumaan. nyt aion aloittaa uudestaan! vaikka tekeekin välillä mieli ihan hullusti keskellä viikkoa jotain karkkia tms, niin ajattelen vaa että muutama päivä vielä ja sitten saa syödä :d lisäks se on elimistöllekin hyväks. biggest loserista nappasin vinkin, että jos syö vaikka ma-ke tosi tiukasti, to-pe einiintiukasti ja vklp sitten ihan miten huvittaa, niin elimistö ei totu mihinkään tiettyyn, vaan sen täytyy säädellä koko ajan toimintaa! tulipa kauhee selostus, mutta oikein hyvää uutta vuotta :) tää on yks parhaista blogeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä, ei oo ihan niin paha kun täys herkkulakko, mut kuitenkin vaikuttaa tosi paljon, varsinkin jos niitä herkkuja on tottunu syömään viikolla paljon :) Ja sit jos siitä haluu viel vähentää niin pitää vaikka yhden herkkupäivän viikossa tai kuussa :)

   Poista
 17. Hyvä teksti! (: Lupauksissa kannattaa huomioida myös se, että jos on todella huono itsekuri niin ei ehkä tarvitse yrittää kuuta taivaalta, vaan voi edetä pienin askelin tavoitteeseen. Jos esim. tietää aina baarissa vetävänsä överit, niin ottaa tavaksi tilata joka toisen juoman alkoholittomana. Jonkun ajan päästä ehkä huomaa että jaksaakin bailata parin drinkin voimalla läpi yön ;)

  Itse asetan tavoitteeksi kokonaisvaltaisen hyvän olon, eli pyrin käymään pari-kolme kertaa viikossa lenkillä salitreenin lisäksi ja syön terveellisemmin. En kuitenkaan orjuuta itseäni, vaan sallin esimerkiksi kotitekoisen pizzan tai löhöillan sohvalla leffan kera silloin tällöin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis just noin! :) Ei kannata tehdä sellasia lupauksia, joissa tietää jo etukäteen epäonnistuvansa, koska sitten vaan lannistuu niistä ainaisista epäonnistumisista. Mieluummin tekee pieniä hyviä päätöksiä ja pysyy niissä.

   Toisille sit taas sopii paremmin toi täyskieltäytyminen, ja mä kuulun niihin ihmisiin :D Mulla se meni aina niin, että jos söin vaikka yhden sipsin, se himo kasvo niin isoks, että oli mukamas pakko syödä siihen perään se koko pussi. Ja sen jälkeen oli lähössä kauppaan hakeen lisää :D Aluks oli siis helpompi vaan kieltäytyä kokonaan kaikista herkuista, että vierottu niistä kunnolla, ja tajus, että sitä ei kuolekaan jos sen mieliteon vaan ohittaa.

   Mutta toi on ihan unelmatavoite, että oppis kaikessa sen kohtuuden, että ei tarttis kieltää kokonaan mitään :) Elämästä pitää kuitenkin nauttiakin! Sen kohtuuden oppiminen vaan on meille toisille vähän vaikeempaa, ja sillon joutuu tekemään tollasia radikaaleja ratkasuja :D

   Poista
 18. moi opri! tää mun asia ei oikein liity tähän postaukseen, mutta olisin hankkimassa luultavasti saman rotuisen koiran kuin sinulla :)
  onko helppohoitoinen turkki? (tuleeko takkuja, pitääkö trimmata?)
  tykkääkö pihvi lapsista tai onko muutenkaan arka tai silleen?
  kiitos paljon jos vastaat! :)

  ja hyvää uutta vuotta 2013 sinulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihvillä on tosi helppohoitoinen turkki, eli ei juurikaan takkuunnu eikä tarvii trimmata, mutta toisaalta se ei oo kauheen rodunomanen pomeranianille, vaan yleensä pommeilla on huomattavasti vahvempi pohjavilla :)

   Pihvi tykkää kaikista ihmisistä ja on kyllä ennemmin tosi sosiaalinen ja rohkee, kuin arka :) Toisaalta se on sellanen mamin koira ja liiankin riippuvainen musta.

   Ainoot ketä se on oikeesti pelänny, on mun kaks miespuolista kaveria. Niitä se on jostain syystä pelänny alusta asti ihan järjettömästi ja huutaa niille aina kun hullu, vaikka sille ei oo mitään järkevää syytä :D Ne ei oo mitään isoja tai pelottavia, vaan molemmat on tosi ihania ja kilttejä ja tykkää koirista. Et kai Pihvillä sit vaan on vähän jotain vikaa päässä, kun se ei pelkää ketään muuta :D ♥

   Mutta pommin valinnassa kannattaa olla aika tarkka ja tutustua sen vanhempiin. Ne on nimittäin nykyään todella usein arkoja, vihasia ja tosi teräviä, eli kannattaa tosiaan panostaa sen hyväluonteisen pennun etsintään.

   Poista
  2. Heippa!

   Normaalisti en kommentoi näihin vaan lueskelen muiden kommentteja ja sun vastauksias :) Mutta mun on itsekkin pitänyt kysellä että mikä toi sun koiran rotu on, ja nyt sain sen vihdoin selville :)! meillä kotona asustelee pomeraniasta isompi versio, kleini! Meijän poitsu on kyllä vähän isompi mitä sen pitäisi olla :)!

   "Pommi", "Kleini" ja "Mitteli" ovat helppo hoitoisia! Pääasiassa trimmausta ei tarvita, ja vastakarvaan harjaaminen riittää.

   Mitä nyt kokemuksella sanoisin että kaikki nämä kolme ovat todella sosiaallisia, ja sopii niin lapsiperheeseenkin missä pieniä konttaavia lapsia :)! Ja sopii yhtä hyvin kerrostaloon kuin omakotitaloon :)! Meidän poitsu ei ole vielä ottanut yhteen toisten koirien kanssa, ja kavereita ollaan ihan isompienkin koirien kanssa, kuten malamuttien ja saksanpaimenkoirien kanssa.

   Meidän naapurissamme asustelee "pommi" joka on aika haukkuvaa sorttia, ja se käy välillä hermoille joten, pennun etsintään kannattaa panostaa todella ! Onnea etsintöihin ja kaikille oikein hyvää uutta vuotta ! :)

   Poista
 19. Hiton hyvä postaus Opri! Oot oikeesti paras :D nyt mäki sain inspistä pysyy mun herkkulakossa jonka alotin 1.1. :) ja joka siis loppuu ku kesäloma alkaa! Kiitos tästä postauksesta! Kaikkee hyvää sulle, Villelle ja tietysti Pihville :)

  VastaaPoista
 20. Komppaan sua ihan täysin tossa, et se on tasan tarkkaan omasta tahdosta kiinni, miten lupausten pitämisessä onnistuu. :) Nää jutut on vaan pakko tehdä itse, koska niitä ei kukaan tuu sun puolesta tekemään. Onnittelut siitä, että sä pysyit lupauksessas ja ihan superhyvää uutta vuotta ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ne jutut ei tuu ilmaseks, eikä kukaan voi tehdä niitä sun puolesta :)

   Ihanaa uutta vuotta sinnekin! :)

   Poista
 21. asia tekstiä! hyvät uudet vuodet :)

  lopetin viime uutena vuotena tupakan polton ja helvetin tyytyväisenä ollu nyt vuoden polttamatta :) vaikka kauheena stressailin pystynkö olemaan ilman tupakkaa mutta yllätävän helppoo oli! tosin siinä autto se ku poikaystävä oli mukana lopettamisessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan super hieno juttu, että sait lopetettua! :)

   Poista
  2. jep! mielummin nyt kun oli vasta muutaman vuoden polttanut ku vasta sitte yrittäny ku on päälle kymmenen vuotta sitä röökiä polttanu. :) huomattavasti varmasti helpompaa nytten!

   Poista
 22. Aivan aivan loistava postaus! :) Monilla bloggaajilla tällaiset ns. mielipidepostaukset menevät vähän yli ja oma mielipide tuodaan esille ihan aavistuksen liian kärkkäästi mutta tää oli just tosi hyvin kirjoitettu :)
  Tsemppaat ja inspiroit mua! Kiitos siitä ja ihanaa vuodenalkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oon huomannut vähän ton saman, ja mietin kyllä tämänkin kohdalla, että mahtaakohan olla liian suorasanaista tekstiä, loukkaantuvatkohan herkkänahkaisemmat nyt tästä.

   Mutta sitten taas toisaalta homma menee monesti niinkin päin, että bloggaaja ei saisi olla mitään mieltä, kun aina joku ottaa itseensä...

   Kiitos itsellesi ja kivaa vuoden alkua sullekin! <3

   Poista
 23. kaunis tausta sun kuvalla, mun tissit :D

  VastaaPoista
 24. Loistavaa tekstiä! Oot niin oikeessa Opri! Sait mut sanattomaks... ♥

  VastaaPoista
 25. Kiitos motivaatiopostauksesta! Menenkin tästä hetimiten tekemään ne vatsat ja kyykyt jotka olin aikonut siirtää huomiseksi... (;

  VastaaPoista
 26. tää oli ihan sairaan motivoiva teksti, kiitos! :) tuli heti semmonen usko itteesä että tänä vuonna toteutan lupaukseni, vaikka välillä tulis vaikeita hetkiä. Et uskokkaan miten tarvitsin tätä tekstii, koska suurinosa mun ystävistä on silleen "niin varmaan pidät näistä kiinni", koska oon melkeinpä joka vuos repsahtanu lupauksistani ja tän vuoden lupaukset on semmosia jotka on tullu mulle tavaks, joten niistä on tosi vaikee päästä eroon, mut niiku kirjotit kaikkeen pystyy jos vaan haluu!

  Oot muuten tosi kaunis ja tykkään tästä sun blogista tosi paljon! Jatka samaan malliin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tästä oli apua! :) Vaikeina hetkinä pitää vaan muistaa että se kuuluu asiaan, ja se helpottaa kyllä. Aina ei pidä mennä siitä mistä aita on matalin, jos jotain haluaa saavuttaa :)

   Kiitos kovasti! :)

   Poista
 27. tosi hyvä teksti!:-) mutta senkö takia vähensit herkuttelua että laihtuisit tms. vai koska halusit vai terveelliset elämäntavat yms?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi että halusin voida paremmin ja tarjota kropalleni parempaa ravintoa, jotta se pysyisi terveenä :)

   Mähän olin alipainoisen puolella jo tolloin kun mässäilin paljon, joten painon puolesta mulla ei ole ollut mitään varsinaista syytä laihduttaa :)

   Poista
 28. Ajattelin kans aluksi, ite että en todellakaan pysty olemaan edes viikkoa ilman herkkuja ja kas kummaa yhtäkkiä oon ollu pian vuoden karkkilakossa ja herkkulakkoja on ollut sellasia 3 kuukauden pätkiä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säkin oot ollu kyllä sitten tosi sinnikäs! :)

   Poista
 29. Olis kiva jos pystyisit tehdä tähän samaan tyyliin mielipidepostauksen päihteiden käytöstä. Sulla kuitenkin on selkeesti noita ihan omiakin mielipiteitä, etkä polta tai juo (ainakaan usein..?) niin olis kiva kuulla mitä ajattelet päihteidenkäytöstä yleensä ja esim. laittomista päihteistä reiveissä. Oma lupaus tälle vuodelle on olla enemmän selvinpäin ja pistän sen onnistumaan vaikka ihan hemmetin tylsää varmasti tulee olemaankin :-D Tää oli hyvä tsemppipostaus. Kaikkea hyvää sun uuteen vuoteen 2013 Opri :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että mulla ei oo tosta aiheesta tarpeeksi sanottavaa, jotta saisin aikaiseksi postausta... :) Pidän sitä vähän sellaisena jokaisen omana asiana, eikä mulla oo mitään kauhean vahvoja mielipiteitä suuntaan tai toiseen.

   Paitsi se, että selvinpäin voi oikeesti olla jopa paljon hauskempaankin, kun päissään! :) Nimimerkillä parhaat bileet ja hetket on koettu selvinpäin :)

   Kaikkea hyvää sullekin! :)

   Poista
 30. Tosi motivoiva teksti, lisää tämmöisiä! :)

  VastaaPoista
 31. Haha tää on niin totta! Mun mielestä noita lupauksia on ihan turha tehdä, kun ne ei oikeesti ikinä pidä. Itse pudotin 20kiloa puolessavuodessa, ei herkkuja/limsoja jne ja liikuin paljon. Täytyy olla helvetin hyvä itsekuri ja jokasen täytyis oikeesti tajuta tää, et sä onnistut kyl, jos sä oikeesti haluut. Ite ajattelin aluks et en ikinä tuu onnistuu, mut hoplaaaa tässä sitä olllaan :) Nyt päällä taas samanlainen urakka...huhheei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hieno juttu, että oot onnistunut! :)

   Pitäis vaan just muistaa et se hyvä (tai huono) itsekuri on pelkästään jokaisesta itsestään kiinni, ja että siihen on mahdollisuudet ihan kellä tahansa. "Mulla on niin huono itsekuri" on vaan tekosyy sille että ei oo valmis tekemään sen asian eteen mitään, eikä siis halua sitä asiaa tarpeeks. On tietysti helpompi pistää kaikki sen huonon itsekurin piikkiin, niin ei tarvitse katsoa peiliin...

   Poista
 32. Mahtavaa tekstiä sinulta Opri! :) On ihanaa, että joku viitsii ottaa asioihin kantaa blogissa vaikka haukkujiakin nurkan takaa löytyy! Olet ihana nuori nainen joka on fiksu. Toivottavasti sinulle tulee mahtava vuosi ja sitä samaa Villellekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ja ihanaa vuotta sullekin! :)

   Poista
 33. Ootko muokannu tohon kuvaan noi hienot värit? :) Ja jos, niin millä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo muokannut, ne oli tossa kuvassa valmiiksi :)

   Poista
 34. Tämä on kyllä niin osuvasti sanottu että huh! Sain esikoiseni itse viime vuoden kesäkuussa ja siihen mennessä vannoin että laihdutan kun synnytys on ohi. Mies ei tätä tietysti uskonut koska tiesi miten huono itsekuri minulla oli, joten en juurikaan saanut tukea asiassa. Olen normaalipainoinen, mutta rasvaprosentti on silti aika korkea, ja nyt puolen vuoden aikana olen laihduttanut -13kg, joista 3kg ovat lähtöpainostani. Tein kokonaisen elämäntapamuutoksen, jonka aloitin jo syksyllä 2011 kun tulin raskaaksi, lapseni tähden jotta sillä olis esimerkki kuinka elää terveellisesti. Ja se fiilis kun katsoo puolen vuoden takaisia kuvia ja huomaa miten on muuttunut... Sekä kropasta että mieleltään :) meidän vauva valvottaa öisin aika tavalla, mutta oikean ruokavalion ja liikunnan ansiosta nukun parempia yöunia kuin koskaan ennen!

  Tää teksti oli erilainen mitä sulta on tottunut lukemaan ja oli tosi piristävä! :) jos keksit jonkun inspiroivan aiheen jatkossakin niin tee ihmeessä siitäkin tällainen ns. "asiapostaus". Oot huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, paljon onnea onnistumisesta! :) Ja kiitos kovasti <3

   Poista
 35. Muuten ihan ok teksti, ei siinä mitään, mutta et sinä voi kirjoittaa että jokainen joka tekee lupauksen, on nolo ja ei tule siinä onnistumaan itkien ettei kantti kestänyt ensimmäisen syntisen mätön edessä. Hetken päästä nostat sitten itsesi tuossa kuitenkin jalustalle ja sanoit onnistuneesi, vaikka selkärankaa ei ole ollut yhtään. Lisäksi teit myös itse julkisen lupauksen tuossa taas. Eli mitähän ihmettä? Oletko myös nolo ja mitä yrität? Ihan totta: On monia, jotka varmasti ovat pitäneet lupauksistaan kiinni ja onnistuneet. Kaikki kun lähtee ensin liikkeelle tuolta korvien välistä ja siitä että tulee kimmoke, motivaatio tekemiseen. Oli se sitten Uusi vuosi tai mikä nyt tahansa se lähtökohta. Pääasia että sisäistää ja haluaa sitä muutosta. Oikeasti, et tosiaan ole siinä asemassa, joka voi tulla lynkkaamaan tuolla tavalla ja julkistamaan että konsensus täyttyy, kun itse sitä sanot.

  On totta, että suomalaisilla on keskivertoa huonommat ruokailutottumukset ja epäterveellisemmät tavat eikä WHO:n suositukset täyty nimeksikään, koska ympäristötekijät ovat nykyään lihomista edistäviä aina niistä virvokeautomaateista lähtien. Se on itsestä kiinni todella miten suhteuttaa ruoan ja liikunnan saannin sekä riittävän unen ja jos joku kokee, että uusi vuosi on hyvä aloittaa lupauksella paremmasta, ei se mitään noloa ole - päinvastoin. Kannustan jokaista saamaan uutta kimmoketta, oli se syy ja lähtökohta sitten mikä tahansa mistä se kimmoke saadaan. Tavoitteen saavuttamisessa kirjoitat sentään järkeä.

  Ja ennenkuin tähän sataa ylitsevuotavia kommentteja "Opri on paras, älä tuu Oprille avautuun, melkoisen surkea elämä" sun muuta _rakentavaa_ kommenttia, niin tämäpä oli ihan intellektuellina sinulle kuitenkin kirjoitettu. Pisti vain silmään tuo että lupausten tekeminen on noloa - sen niin kärkkäästi kuitenkin siinä ilmaisit. Sitä kun se ei ole. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka representaatio vaikuttaa kyllä hyvin pitkälle siihen miten alkaa toimia siihen fyysiseen tekemiseen asti. Mutta mielipiteitähän on kovin monia. Sitä paitsi melkoisen melankolista kansaa kun suomalaiset ovat, iloiset uuden vuoden lupaukset toivonkipinöineen ei liiemmin kovin ikäviä ole. Ihminen onnistuu paremmin, kun hänellä on realistiset pitkän tähtäimen tavoitteet ja samanhenkistä seuraa, ei sitä tarvitse heti alkuun lynkata julkisesti tekemiä lupauksia siis noloiksi. Jos se ei onnistunutkaan viime kerralla, mitä sitten? Se voi onnistua tällä kertaa. Lähtökohtana on se, että motivaatiota ja ihmistä voi kehittää, kunhan ympäristötekijät ovat oikeat. Saattaa olla monen sattuman summa, että joku ei ole onnistunutkaan. Ei voi lynkata koskaan tietämättä toisen taustoista: Jos joku onkin halunnut, mutta ei ole päässyt päämääräänsä, kun jotain ikävää on tapahtunut. Koskaan et voi tuomita ketään, et syitä, et tekoja, ennenkuin tunnet ne syy-seuraussuhteet. Dum spiro, spero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ymmärsit nyt kyllä totaalisen väärin! :)

   Ilmeisesti ilmaisin itseäni vähän huonosti tossa ekassa kappaleessa, siinä pitäisi ehkä lukea ennemminkin että "moni lupailee (ja epäonnistuu)", eikä että "kaikki lupailee (ja epäonnistuu)"!

   Taidankin korjata tota tekstiä hiukan ja vaihtaa ton sanan, en tullut edes ajatelleeksi että joku ymmärtäisi sen noin :)

   Ei lupausten tekeminen mun mielestä ole missään tapauksessa noloa, vaan noloa on se että kerta toisensa jälkeen julkisesti uhoaa niitä samoja asioita, jotka sitten peruu aina heti kun se ei olekaan hauskaa ja kivaa.

   Tän tekstin tavotteena on tsempata nimenomaan myös niitä epäonnistujia, ja saada heidät ymmärtämään, että hekin voivat onnistua, se on pelkästään heistä itsestä kiinni! :)

   Haluan kannustaa ihmisiä juurikin siihen, että vaikka viimeksi meni pieleen, se ei tarkoita etteikö tällä kertaa voisi onnistua! Vaikka viimeksi ei olisi ollut tarpeeksi itsekuria, se ei tarkoita ettetkö voisi kehittää itsellesi sellaista. Se vaan vaatii tarpeeksi halua ja ajattelutavan muuttamista.

   Itseäni käytän hyvänä esimerkkinä: aiemmin hoin itselleni että "en pysty, mulla on niin huono itsekuri", ja onnistuin tavoitteessani vasta sitten, kun opin ajattelemaan eri tavalla, ja ymmärsin nämä postauksessakin kirjoittamani asiat :)

   Ikävää, jos koit että tällä tekstillä lynkataan jengiä, tarkoitus kun oli nimenomaan päinvastainen :)

   Poista
  2. Ai jai miten moni tässä maassa onkaan olevinaan niin kovin älykäs ja terävä keskustelija ja sitten kuitenkin sisälukutaito puuttuu ja toisen teksti ymmärretään yhden ilmaisun perusteella niin kovin väärin, joko tahallaan tai sitten ei. Veikkaan että tässä tapauksessa tahallaan, kun kuitenkin argumenttina oli tämä "et voi sanoa mitään yleisellä tasolla koska et tiedä kaikkien yksilöllisiä taustoja". Oikeasti lukutaitoinen ja fiksu ihminen olisi ymmärtänyt, että tämän tekstin ydin oli kannustaa ottamaan itseä niskasta kiinni ja muuttamaan omia ajattelutapoja. Mutta nythän mä olen sitten toki se Oprin suurin fani joka ei kestä yhtään lempparibloggaajaansa kohdistuvaa kritiikkiä - onneksi tää on helppo kuitata sillä. :)

   Poista
 36. hahah, vois kopioida tän tekstin ja läntätä vaikkapa tietokoneen taustakuvaks.:D sit jos(KUN) tekee hirveesti mieli kaikkea ja alkaa lupaukset horjua, nii lukis tän. Nimittäin ainaki nyt ku lukas, niin tuli muka iha älyttömän itsevarma olo ja sellai ''joo mä onnistun'' :DD hyvin kirjotit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tsemppiä onnistumiseen! :)

   Poista
 37. Ihan loistava teksti! :D Oon niin samoilla linjoilla!! Mua lähinnä nauratti lukee kaikkien "tänä vuonna laihdutan" postauksia..Kun tietää kuitenkin,että ei suurimmalla osalla ihmisistä ole itsekuria siihen hommaan, se on 3 viikkoo ja ne on taas samassa jamassa..ellei jopa pahemmassa.

  Ite laihdutin vuodessa reilu 15 kiloo ihan vaan sillä,että jätin herkut pois ja katoin paljonko söin. Liikuntaa tohon ei ees paljon tullut harrastettua vuoden sairasteluputken takia. Lähinnä se on vaan se päänsisäinen juttu,että ymmärtää mitä on tekemässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä ei oo sitä itsekuria, koska ne ei halua sitä asiaa vaan tarpeeksi, eikä niillä tällöin oo motivaatiota kasvattaa sitä selkärankaa. Ei se oo se huono itsekuri, joka sitä ruokaa mättää sun suuhun, se olet sinä itse! :D

   Mua ärsyttää just se kun ihmiset kuvittelee asioiden tulevan ilmaseks, ja sitten selitellään että "ei se oo niin helppoo". No ei ookaan! Avainasia onkin ymmärtää ja hyväksyä se, ettei sen kuulukaan olla.

   Hieno saavutus! :)

   Poista
 38. Moikka! Kun kerroit jossain postauksessa siitä goldwellin 10BS vaahtosävytteestä jota laitoit pidennyksiin, niin miten tarkkaan ottaen laitoit sen? Ostin sen postauksen innoittamana samat pidennykset clipseinä:)
  Eli kastelitko pidennykset ja kuivasit ne pyyhekuiviksi ja levitit värin sitten? käytitkö kampaa apuna vai ihan vaan sudit menemää? Saisko tarkat ohjeet miten nimenomaan säväytit pidennykset?

  Ja mitä lämpösuojaa käytät pidennyksille? Voiko käyttää ihan markettitavaraa?
  Kiitos kauheasti jo etukäteen :-)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastelin hiukset, kuivasin pyyhekuiviksi ja levitin värin ihan vaan käsin. Sit annoin vaikuttaa niin kauan että rupes näyttämään suurinpiirtein hyvältä, ja levitin vielä hoitoaineen siihen päälle hetkeksi. Sit pesin.

   Ennen föönausta Paul Mitchellin Super Skinny Serum ja Tigin Extra Extra Straight, ja ennen suoristusta Osiksen Flatliner.

   Marketistakin varmaan saa ihan hyviä tuotteita, en oo itse juurikaan perehtynyt niihin :)

   Poista
 39. Ei liity tähän postaukseen mutta oletko enää Villen kanssa yhdessä o:
  Jossain postauksissa on tagina prinssi<3 mutta postauksissa on Jesse, eikä villestä mainita mitään? Ja facebookista olet poistanut parisuhdetilanteen, eikä Ville ole kavereissasikaan?
  Anteeksi kun utelen, mutta jos ette ole yhdessä niin hassua kun uskottelet meille niin, tai sit olen väärässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan yhdessä edelleen :) Musta on vähän hassua että joku edes lähtee epäilemään tollasta, ei kai kukaan nyt väittäisi asuvansa ja seurustelevansa jonkun toisen kanssa, jos se ei olisi totta? :D

   prinssi♥ -tagi löytyy sellaisista postauksista joissa puhutaan jotain Villestä tai joihin Ville jotenkin liittyy. Party people♥ -tagi taas löytyy niistä postauksista, joissa on Jesse tai muita kavereita :)

   Mä en itse ainakaan näin äkkiseltään löytänyt yhtään postausta, jossa toi tagi olis, mutta jotka ei koskisi Villeä? :)

   Mulla näkyy siellä kyllä parisuhdetilanteena "kihloissa käyttäjän Ville kanssa", ja Ville löytyy kyllä mun kavereistakin? :D

   Ei millään pahalla, mutta vaikutat vähän pelottavalta jos käyt tollasta asiaa stalkkaamassa jostain Facebookista kaverilistoja myöten :D

   Poista
 40. halusin vaan tulla kommentoimaan ja kiittämään tästä postauksesta joka motivoi mua ihan älyttömästi! oma uudenvuodenlupaus on kliseisesti just toi painon pudottaminen, tällä kertaa ihan tosissaan. tää postaus autto tajuumaan että kaikki on omasta asennoitumisesta kiinni ja että minä itse teen sen muutoksen, ei kukaan muu. ja nyt en yritä onnistua, vaan aion onnistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä päätös ja paljon tsemppiä! :) Muistat vaan että et oo yrittämässä, vaan onnistumassa :)

   Poista
 41. Tätä mä tarvitsinkin. Kiitos. Oon pudottanu parikyt kiloa vähän huomaamatta tässä parin vuoden aikana, nyt jumahtanut samoihin lukemiin. Vielä kun sais reilun kymmenen veke niin olis taas hyvä olla itseni kanssa.. Tein tossa joulun jälkeen jo tsemppilupauksen itselleni ja nyt on sellanen fiilis että se pitää. Uus koiranpentu pitää liikkeessä ja sontanen ruokakin tökkii, tästä se lähtee :) -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno suoritus tähän mennessä, nyt vaan tsemppi päälle ja loputkin pois! :)

   Poista
 42. Vau! Tosi kiva teksti, sain tästä hurjasti lisää motivaatiota, kiitos Opri! <3 Pitää käyttää tätä motivaattorina aina kun tekee mieli herkkuja! :)

  VastaaPoista
 43. Millä paikkakunnalla asut? Ja joo vähän tyhmä kysymys varmasti lukee jossain mut ois kiva tietää :):):)

  VastaaPoista
 44. jo tänään mun herkkulakkoo koeteltiin kun poikaystävän mummi lähetti sen mukana lämpimiä pullia meille! kuin monta kertaa mä oon niitä nyt kattonu ja jopa haistanu, haha :D mut tää tuli ihanaan saumaan, kannatti lukea just tänään! KIITOS <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh voin vaan kuvitella! :D Sama fiilis oli monesti täällä ku Ville veti tossa vieressä jotain viineriä tai ranskiksia ja valkosipulidippiä, kuola vaan valu :D

   Mutta pysytään lujina! :D

   Poista
 45. ei liity mitenkään tähän postaukseen mut pakko sanoa miten kivalta tuntuu kun vastaat aina kommentteihin :) voisin kuvitella että esim. 100 kommenttiin jokaselle erikseen vastaaminen ei oo varmaan ihan nopee homma ja vie kuitenkin sitä omaa aikaa. arvostan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että se huomataan! :) Vie nimittäin hurjan määrän aikaa, ja tuntuu välillä epätoivoiselta :D

   Poista
 46. tää on niin totta!! ärsyttävää kun joka päivä kuulee 'oon laihiksella' mutta sitten seuraavana päivänä jollakin on suklaata ja pakko saada..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep :D Ja sit ihmetellään ku ei onnistu :D

   Poista
 47. Hyvä postaus!:) Voisitko kirjoittaa postauksen valokuvamisesta? :) Siis millä asetuksilla yleensä otat kuvia, kuinka paljon muutat asetuksia (käytätkö ollenkaan manuaalia?), miten saa luotua hyvän valaistuksen kämppään? (suoraan ylhäältä, selän takaa, edestä?)

  Kuvasi ovat aina niin laadukkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että tämä jää toteuttamatta - oon nimittäin aika onneton kuvaaja! :D Yleensä kuvaan automaattiasetuksilla, joskus tulee säädettyä jotain. En siis osaisi kirjottaa aiheesta juuri mitään :D

   Meillä on kämpässä näin talvisin tyyliin yks paikka, jossa on tarpeeks valosaa kuvata kun on luonnonvalo :/ Keinovaloa yritän välttää.

   Kiitos kovasti, tosi kiva kuulla että olet tota mieltä!! :)

   Poista
 48. Mun lupaus perustuu vain siihen, että saanko kesätyön.. :)nimittäin mun lupaukseen tarvitaan rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tollanen lupaus ei sit ookaan välttämättä kiinni pelkästään susta itsestä... :) Toivotaan että nappaa! :)

   Poista
 49. kiitos! tää oli oikeesti tosi hyvä ja kannustava postaus :)

  VastaaPoista
 50. Loistava teksti :) Mun uudenvuoden lupaus oli myös, että vähennän herkkujen syöntiä. Ja aion pitää sen, vaikka se tulee olemaankin melko vaikeeta! Hyvää uutta vuotta sulle ja Villelle :)

  VastaaPoista
 51. Tää on niin totta! Ite päätin kesäloman alussa, epäterveellisesti elävänä ja koulu penkinalle menneenä että rupeen syömään terveellisesti ja aion panostaa koulunkäyntiin. Niin arvaa kuin kävikää, laihduin kesän aikana 12 kiloa ja sen jälkeen vielä vähän lisää ja nyt yleinen fiilis on paljo parempi ja peilikuvakin miellyttää. Ja miten se koulunkäyntiin panostaminen? Viime keväällä mun keskiarvo oli 7.8 ja nyt joulun välitodistuksessa 9.1 !
  Nykyään levitän kans sitä sanomaa, että ihminen oikeesti pystyy ihan mihin vaan, kun vaan löytyy tahdonvoimaan ja _halua_ muuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielettömän hieno päätös ja vielä hienompi suoritus! :)

   Poista
 52. Mä taisin vaan uuden vuoden darrassa luvata itselleni etten juo tästä lähtien viittä alkoholipitoista juomaa enempää illan aikana (ja sovellettakoon tää mietoihin, vahvempia sit vaan vähemmän :D)...

  Tosin tulee varmaa aika hyvin pysymään, kun on kisatreenit aina viikonloppuisin niin eipä sitä oo muutenkaan tullut juotua uutta vuotta lukuunottamatta, ja sai taas vaan huomata et se puuha on oikeasti idiootteja varten... Katotaan kesällä uusiksi, mutta aika luottavaisin mielin oon :)

  Tosin ehkä sitä voisi yrittää syödä vielä terveellisemmin ja oikeasti yrittää kiinteyttää tätä kroppaa paremmaksi, eikä vaan pitää liikakilot poissa urheilulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha darralupaukset on asia erikseen! :D Ei vaan, hyvä päätös ja noi kisatreenit on epäilemättä melkonen motivaattori :)

   Mutta toi terveellisesti syöminen ja kiinteyttäminen on sellasia juttuja, että niihin voi pyrkiä ihan ilman mitään virallisia lupauksiakin :) Tehdä sellasia pieniä hyviä päätöksiä päivässä.

   Poista
 53. Hei olipa hyva tsemppukirjotus tulipa niib motivoitunu olo etta rupeen nyt venytteleen spagaattia. kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi mun pitäis kanssa ruveta venyttelemään! :)

   Poista
 54. Olisko mahollista saada ohjetta niistä katkaravuista, mistä oot kerran kertonu? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit kun teen niitä seuraavan kerran niin yritän muistaa tehdä samalla postauksen :)

   Poista
 55. tosi hyvä postaus! en kovinkaa usein sun blogissa muista käydä mut on tääl vaa nii hyvää asiaa et pakko alkaa käymää useemmin, ei oo bloggerii eikä mitää nii ei aina muista kaikkii blogeja.. ja biisi :o en yleeensä kuuntele mitään tollasta mut toi iski!! Tein sellasen lupauksen et käyn lenkillä 1-3 kertaa vähintään viikossa, ja vähemmän herkkuja :D haluun paremman kunnon, mut eikai sitä saa jos ei vaa ala tekee jotain sen etee, oon tosi huono syömää mitää, syön karkkia tai en mitää oikee, jotai terveellistä täytyy alottaa syömää, oon iha suht hyvis mitois, mut asdfghjkkjhgfd aina on jotain parannettavaa :D mut kyllä mä onnistun, toi teksti motivoi! oot ihan sika nätti Opri! ja hyvää 2013 vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lupaus, ja tsemppiä sen pitämiseen! :)
   Kiitos ja samoin :)

   Poista
 56. itseltäni lähti viime vuonna huikeat 10 kg, joista osa on nyt lihasta:) kyllä siinä usko meinasi välillä loppua itellä, mutta tahdonvoimalla pääsee melko pitkälle! painoin ennen 58, nyt 48, ja rinnat silti pysyny 65D:ssä!! ja pelkäsin juuri sitä kaikista eniten että mun rinnat pienenee ihan sairaasti. Kaikkeen sitä ihminen pystyy!

  VastaaPoista
 57. Ihanan piristävä ja tsemppaava postaus! :)

  VastaaPoista
 58. Ihanan piristävä ja innostava postaus, ehkä mäkin onnistun siinä mun uudenvuodenlupauksessa tänä vuonna! Siitä mieleen, olisko sulla mitään vinkkejä siihen herkuttomaan ruokavalioon?

  -Go girl, you can!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä onnistumiseen! :)

   Minkälaisia vinkkejä mahdat tarkoittaa?

   Poista