torstai 13. joulukuuta 2012

New lashes by Natalie


Kaiken tän härdellin keskellä mun ripset otti vähän osumaa, sillä jouduin perumaan monta huoltoa, ja lopulta ne raukat veteli ihan viimeisiään. En päässyt Tampereelle, missä mun vakkarihuoltaja tekee ripsiä, joten jouduin huutelemaan apua täältä Stadin päästä, ja onneksi ystäväni Natalie pelasti mut ja lupasi tehdä mulle ripset!


Kävin siis eilen Nataliella huollossa, ja tälläiset niistä tuli! Pituuksiksi laitettiin 14mm ja 15mm C-kaarevuudella, ja aika paksua ripseä, ja tulos on just sellanen mitä halusinkin, eli mahdollisimman näyttävä. Omatkin ripset näytti kuulemma olevan edelleen pitkät, tuuheat ja hyvässä kunnossa, eli turhaan oon pelännyt niiden puolesta :)

Eipä mulla muuta tällä kertaa, palaillaan, ja kiitos vielä Natalie! ♥

56 kommenttia :

 1. Todella upeat ripset!! :) Mä olen miettinyt monta kertaa ripsien pidennyksiä, mutta vielä en ole hurahtanut.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niihin kun kerran jää koukkuun, on vaikeaa päästä eroon :D

   Poista
 2. Upeen näköset räpsyttimet!! :) Ootko kuin kauan yleensä pitäny noita ripsiä silleen että et oo ottanut pois? Mullakin on usermpia kertoja ollu ripsipidennykset, nyt himottais taas tosi paljon ottaa uudelleen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Öö tota joku kolme vuotta... :D Pitäisi pitää taukoja välillä, jotta ripset palautuu, muttakun muttakun :D

   Poista
  2. En ymmärrä, "palautuu"? Eihän se liima eikä kuidut niitä ripsiä vahingoita mitenkään? En tajunnu?

   Poista
  3. Kyllä ripsipidennykset aina kuluttaa ja rasittaa omia ripsiä jonkin verran, vaikkakin oikein tehtynä ja hoidettuna äärimmäisen vähän :)

   Siksi suositellaan, että välillä pitäisi pitää taukoa pidennyksistä, jotta ripset ehtisivät palautua siitä rasituksesta.

   Poista
  4. Täysin totta, täytyy pitää takoja välillä, koska ripsienpidennykset rasittaa omaa ripseä aina tietenkin enemmän kun siihen laitetaan "painavampi" ja pidempi ripsi kiinni, jolloin ripsi usein tippuu normaalia aikaisemmin. Varsinkin väärin / epäammattimaisesti laitettuna saa hyvinkin äkkiä omat ripset surkeaan kuntoon.

   Poista
  5. Lisäks noitten räpsyjen kanssa ripsien/silmien pesu jää väkisinkin vähemmälle... Luomitulehdukset esimerkiks on aika yleisiä ripsienpidennysten käyttäjien keskuudessa :) Ois siis ihan hyvä vaan välistä antaa silmien levähtää pidennyksistä :)

   Poista
  6. Mutta myös oikein laitettuna ripset voivat kärsiä jos laitetaan liian pitkiä ripsiä :) esim jos itsellä omat luonnolliset ripset ovat 7-8mm ja siihen päälle tulee 15mm, niin silloin etenkin joutuu taukoa pitämään! Turvallinen pidentäminen on yleensä kun omaan luonnolliseen pituuteen lisätään +1-2mm pidennystä :) pakko oli keskusteluun liittyä kun oma bravuuri kyseessä. Terv. Ripsiteknikko

   Poista
  7. Ano 23:52 > Mun mielestä tossa tapauksessa ripset on nimenomaan tehty väärin, jos on käytetty liian pitkää ripseä, ja oma ripsi kärsii siitä :)

   Eli on ripsiteknikon tehtävä huolehtia, että käytettävät ripset on sopivaa pituutta, jolloin ne ei tuhoa omaa ripseä.

   Ellei joku nyt vaatimalla vaadi käytettäväksi liian pitkää ja paksua ripseä varoituksista huolimatta, silloin se on tietysti ihan asiakkaan oma moka.

   Poista
  8. Minä olen ano joka kysyi tauosta.
   Mulla on ollut ny 3v jatkot putkeen eikä ole kertaakaan ollut mitään tulehduksia. Ja omat ripseni on 10mm, joten itselläni on siihen päälle 3mm ero. En tiedä mikä tän mun vastauksen pointti oli, mutta siis en oo pitänyt taukoo, en haluaaa.....

   Poista
  9. Mulla on sama, 3 vuotta putkeen ja ei ongelmia tai tulehduksia :) Toivotaan ettei tulekaan!

   Poista
 3. Oi vitsi mäki haluaisin, on kauniit! On vaa niin kallista lystiä jos ei oo rahatilanne mikää parhain ni täytynee odottaa että rikastun ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voii toivotaan et tulee vaikka lottovoitto tai jotain, se on kyllä totta että noihin saa palamaan rahaa... :)

   Poista
 4. Ihanat ripset!! ♥ :) Mulla on armoton ripsien kasvatusprojekti käynnissä ku edelliset pidennykset pilas omat ripset on ihan totaalisesti..Onneks ne kasvaa takas parissa kuukaudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Toivotaan että omat ripsut kasvaa pian ennalleen! :)

   Poista
 5. Ihanat ripset tosiaan :) Jos saan uudella et kuinka paljon rahaa sulla menee parissa kuussa niiden laittoon ja ylläpitoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Riippuu tosi paljon et missä käyn huollattamassa ja kuinka pitkä huoltoväli sattuu olemaan, vaikeaa arvioida :/

   Poista
 6. Todella näyttävät ripset sano kuka tahansa mitäkin! Ihana Opri =)

  VastaaPoista
 7. Oli vaan pakko tulla kertomaan että oot kaunis kun enkeli ja ihailen sun elämänasennetta. <3 Toivottavasti läheisesi toipuu pian, paljon jaksamista Opri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista <3 Läheinen on onneksi jo ihan kunnossa :)

   Poista
 8. Huh todella ihanat! Maksoitko noista jotenkin vähemmän kun tuttu teki? Jos kyllä, niin tiedätkö yhtään kuinka paljon nimenomaan kyseisen pituiset/kaarevat/paksuiset maksavat normaalisti? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tehtiin ihan ainekustannushintaan, kun kaveri tosiaan teki :) Sun täytyy kysyä Natalielta, NatalieVilen@luukku.com :)

   Poista
 9. hei voisitko kertoo lisää ripsienpidennyksistä? :D vahingoittaako omia ripsiä paljon? Minkä pituiset on "normaalit", eli ei näytä miltään barbiripsiltä? ja kaikkeee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein tehtyinä ja hoidettuina eivät vahingoita juuri lainkaan, mutta aina hiukan kuitenkin. Ripset kuitenkin uusiutuvat, eli nämä pienet vauriot korjautuvat kyllä yleensä muutamassa kuukaudessa, kun käytön lopettaa.

   Väärin tehtyinä tai hoidettuina saattavat pilata omat ripset kokonaan.

   Sopiva ripsien pituus, paksuus ja kaarevuus riippuu ihan ihmisestä. Eri pituiset, paksuiset ja kaarevat ripset nimittäin näyttää erilaisilta eri silmissä :)

   Mä oon tehnyt aiheesta ihan postauksenkin joskus tosi kauan sitten, ja sen voi lukea täältä :) Siellä on aika paljon informaatiota asiasta.

   Poista
 10. No miks et voinu sillo ottaa sitä naked truth kuvaa kun ripsii ei juurikaa ollu? Kun valitit sitä että et voi kuvaa ottaa ilman ripsii jos pyytäjä ei maksa ripsien poistoa ja laittoa nii eiks sillo ois ollu okei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yhtälailla ne ripsipidennykset vaikuttaa ulkonäköön, vaikka huonossa kunnossa ja harvemmat olisivatkin :) Sama nillitys siitä olis tullut.

   Siispä aion tehdä vaan half naked truth -postauksen, niin ei tarvitse kenenkään valittaa :)

   Poista
  2. öö lol............

   Poista
 11. Wou, ihanat ripset! Kauan sul on ollu yhteensä noita ripsienpidennyksiä? Mä haluisin kans ottaa, mut pelkään et jos jossaivaihees ei oiskaa rahaa huollattaa ni itku kyl tulis :D Omat ripset kuitenki ripsivärinkanssa ihan kivat, mut oishan ne pidennykset nätimmät.... :D

  Ja oon pelänny just tuota et ripset kärsii kamalasti ku nähny monia joilta ne tipahtaa, mut se kai on merkki huonosta laitosta vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kolme vuotta :)

   Jos mä nyt saisin valita, en ehkä koskaan alkujaan olis ripsiä ottanutkaan, koska olis säästänyt ison kasan rahaa, eikä olis nyt koukussa :D Ja mulla oli tosi hyvät ripset itselläkin, nyt kun miettii.

   Mutta toisaalta onhan näissä puolensa, ja onhan nää nyt super ihanat... :)

   Poista
 12. aivan ihanat ripset ! ja oot Opri muutenkin kaunis ja ihailen, miten sä aina vastaat niille ilkeille anoille. oot ihan huippu ! =)

  VastaaPoista
 13. ehkä mailman suloisimmat pisamat♥ tuleeko sulla tohon luomeen karvoja tai semmoisia ihan huomaamattoman vaaleita mitkä huomaa kun kattoo tosi lähetä ja tarkasti valon kanssa :) ?

  VastaaPoista
 14. Miten oot ottanut tuon alemman kuvan? :) ompa näyttävät ripset! Mä nukun aina mahallaan niin miten ne ripset sit kärsis sellasesta :S siis jos ottasin tekoripset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsien tekijä otti sen heti ripset tehtyään, salaman kanssa :) Kiitos! :)

   Näiden kanssa ei kyllä oikein voi nukkua mahallaan :s

   Poista
 15. koska vastaaat niihi kysymyspostauksen kysymyksii ? :) & ihanat ripset <3 !

  VastaaPoista
 16. Ihanat ripset ja olet muutenkin niin kaunis Opri! :) Itse ainakin täysin ymmärsin postaustaukosi, tottakai se muu elämä menee blogin edelle, varsinkin tollasessa tilanteessa!! :) Mutta ihanaa et oot kuitenkin takas <3

  VastaaPoista
 17. Miten noiden ripsien kanssa oike voi pestö naamaa ja siis silmiä? :) kun himottais ite ottaa tuollaset muttakun pelkään etten voi pestä silmiä ikinä enäö heh.. :D ja jos smon esim luomivärii ja rajausta nii millä ne sitte pestää jos ei ripsiö sais kauheesti hinkata ja silniö hieroo, eihän? :0 miten noilla siis pärjää auta opri xd<3 ja on kyllä tosi upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä puhdistan silmämeikit pumpulipuikolla ripsien ympäriltä :)

   Poista
 18. mää en alkanu lukee tota kommentti sarjaa kokonaan. Mut eihän se nyt perjaatteessa ripseä vahingoita koska sehän putoaa luonnollisesti oman ripsen mukana? eli koko ripsi putoaa silloin eli ei jää jäljellä mitään kärsinyttä :D

  VastaaPoista
 19. Äh nyt ei liity tähän postaukseen, mutta jostain syystä olin vahingossa laittanut kysymyspostaukseen tarkoitetun kysymyksen siihen postaukseen jossa kerroit asioiden olevan huonosti ja että bloggaamiseen tulee taukoa, arvaa nolottiko kun huomasin kysymykseni siellä! Mutta kysymykseni oli siis "Milloin olisi sinusta sopiva aika saada lapsi?" olis kiva jos vastaisit tuohon sitten siinä vastauspostauksessa! :)

  VastaaPoista
 20. Ihanat ripset ja oot tosi nätti ! :)

  VastaaPoista
 21. Ihanaa ku oot taas palannu! Kaikkee hyvää sinne& toivottavasti kaikki on jo ihan hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Asiat on jo paremmin :)

   Poista
 22. mun mielestä ripset näyttää paremmille kun ne on vähän ohuempaa. itse tykkään käyttää paksuutena max. 0,20mm, joskus kokeilin tehdä 0,25mm ja niistä tuli liian paksun näköiset myös asiakkaan mielestä.

  itse teen ripsienlaittajana niin, että käytän suht ohutta ripseä mutta laitan niitä paljon enemmän kuin mitä sinulle on laitettu,niin ne näyttävät luonnollisemmilta ja paremmilta.

  ripsienpidennyksissä on sama juttu kuin hiustenpidennyksissä, ne ei näytä hyvältä jos niitä on liian vähän ja ne ovat tökerön paksuja...
  tämä on tietysti täysin mielipide asia, mutta itse olen laittanut monia satoja ripsiä ja kaikki asiakkaat ovat olleet (poikkeuksia lukuunottamatta) sitä mieltä että ripsiä pitää olla paljon. tottakai tekijä säästää aikaa ja rahaa sillä kun laittaa vain sinne tänne ripsiä,ja monet tekijät niitä tahtovatkin aika vähän laittaa. sitten on inha kun niitä alkaa lähteä niin jos lähtee pari on jo kamala rako ja pitäisi huollattaa. (tämäkinhän on tietysti tarkoituksena joillakin, -asiakas jää koukkuun ja huollattaa useammin ripsiä.) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämähän on tietysti niitä kuuluisia mielipidekysymyksiä, mä en halua luonnollisen näköisiä ripsiä, ja mun silmään paksummat ripset näyttää hyvältä :)

   Poista
 23. hauska toi luomi silmien välis :3

  VastaaPoista