maanantai 5. marraskuuta 2012

Maanantaimasennus


Heissan! Blogissa on viimepäivinä vietetty pientä hiljaiseloa, koska mulla on ollu yksinkertasesti niin kiire. Viikonloppu menikin vähän pidemmän kaavan kautta kun oli suunniteltu, ja tänään oon sit painanu hulluna rästiin jääneitä hommia. Nyt on suurinpiirtein kaikki hoidettu ja fiilis on kyllä sen mukanen, voisin kaatua suorilta jaloilta sänkyyn! Huomenna yritän ehtiä tekemään teille pidempää postausta, vaikka kalenteri on huomisenkin kohdalta täynnä aamusta iltaan.

Maanantaimasikseen auttaa onneks hyvä musiikki, joten tässä ihan mielettömän ihana biisi viikonlopulta! Ashley Wallbridge ♥ Ja tiedättekö mikä muu auttaa? No Stellar Cityn VIP-liput!

TOPHER JONES & AMADA FEAT. IDO - HELLO CHICAGO (ASHLEY WALLBRIDGE REMIX)

22 kommenttia :

 1. Voi luoja tota rusketusta, tahtoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miauu voi kiitos ♥ Tää on ihan solkusta peräisin :)

   Poista
 2. Sulle sopii ihan mielettömän hyvin hiukset tolleen letillä. Kaunis:)

  VastaaPoista
 3. Monta kertaa viikossa harrastat urheilua/minkälaista urheilua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salilla käymistä ja lenkkeilyä harrastan ja kerrat riippuu ihan viikosta :)

   Poista
 4. Kuin paljon sulla on noita hiuksia ku ne näyttää nii ihanan paksuilta vaikka ois letilläki? tai siis monta grammaa tos on noit hiuksii ostaatko yhtään sanoo?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei itseasiassa mitään hajua, mutta sanotaanko näin että pää aikalailla täynnä :D

   Poista
 5. ja mistä muuten oot tilannu noi pidennykset?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tilannu, oon ostanu Helsingin Dimorasta :)

   Poista
 6. Mitä ir käytät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ylempänä lukee, että solkussa on käynyt opri, ja innokkaana blogin seuraajana voin sanoa että opri käyttää lorealin sublime bronze-itseruskettavaa:)

   Poista
 7. http://www.youtube.com/watch?v=vIsc00mwu1k&feature=relmfu ootko kuullu tota biisiä? Mun mielestä toi on jotenkin niin sun tyylinen joten ajattelin linkittää jos vaikka tykkäisit :-D

  VastaaPoista
 8. http://www.feminelli.fi/epages/feminelli.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/1606/Products/%22Vintage%20Pin-Up%20Dress%2012634%22/SubProducts/%22Vintage%20Pin-Up%20Dress%2012634-0001%22

  oon lukenu monta kertaa sun päivityksiä missä kerrot tykkääväsi laivasto tyylistä! toi mekko niin sopis sulle ! :) mä oon XS kokonen (152cm/70C) ja toi mekko istuu täydellisest (S koko)


  opri oot niin söpö!!!

  VastaaPoista
 9. Kuinka usein käyt solkussa ja kui pitkii aikoi jaa käytkö iha makuu vai seisoma laittees? Itte kävin mut en kyl huomannu rusketusta melkee lainkaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sillon ku jaksan ja ehdin, välil menee pitkäänki etten käy ja välil sit useemmin :) Käyn aina sellases mis maataan.

   Oot profiilis perusteella vielä tosi tosi nuori, joten suosittelen kyllä odottamaan muutaman vuoden, ja harkitsemaan solariumissa käymistä vasta sitten, kun oot täysi ikäinen!

   Poista
 10. Vau! Ihan sikaupeita kuvia! Mikä kamera sulla on? :-)

  VastaaPoista
 11. Hienoja kuvia. Mikä kamera sulla on? (:

  VastaaPoista